top of page

Ons team

In goede en kwade dagen...

Ons team bestaat uit mijn man Karl en ikzelf.

Samen staan wij garant voor handgemaakte, eigenzinnige en exclusieve handtassen.

Elke tas wordt in ons atelier tot de laatste druppel randverf afgewerkt.

Hoe het begon...

Met mijn 1,60m lengte en mijn veel te lange broeken, kreeg ik de honger naar het naaien. In 2009 schreef ik me samen met m’n maatje in voor de naailes. We stikten rechte lijntjes op papier, maakten met trots onze eerste schort en leerden opgelegde technieken waaraan we met veel tegenzin begonnen.

 

De naaisels uit de eerste twee jaren waren een teleurstelling. ’t Is er eentje voor de grote kuis of om in de tuin te werken, klonk het dan.

 

Gaandeweg wisten we het juiste patroon te vertalen in de geknipte stof. We waren gebeten!

 

​Pijlsnel ging het toen. Het leek of iedereen rondom ons last had van te lange broeken. Via blogs werd je overspoeld met nieuwe inzichten en werkwijzen, een bron aan informatie.

 

In 2013 startte ik Eulala c’est chic op. Een workshopcentrum waar je kon leren naaien en tassen maken.

 

​In 2016 verscheen mijn naaiboek Matching outfits-Matching minds.

Op zoek naar nieuwe uitdagingen veranderde de focus van stof naar leder. 

Ik volgde cursussen bij lederstudio, het leerlokaal en de vierjarige opleiding marokijnbewerking aan het PCVO te Lokeren.

In september 2020 startte ik samen met mijn collega's de opleiding marokijnbewerking aan het CVO Crescendo in Mechelen op.

 

Als docent marokijnbewerking en coördinator accessoires ben ik dagelijks bezig met het uitdenken en ontwikkelen van nieuwe constructietechnieken.

 

Ook thuis gaat de bedrijvigheid verder.

 

In ons atelier te Kortrijk-Dutsel werken mijn man en ik samen aan onze collectie. We focussen ons op kleine reeksen van telkens 5 dezelfde stuks. Elke tas is genummerd van 1 tot 5.

 

Zo ben je als klant zeker van de exclusiviteit.

bottom of page